CANLI DESTEK HATTI : 0538 597 05 33

Endüstriyel Mutfak Danışmanlık Hizmeti Nedir?

Endüstriyel mutfak danışmanlık hizmeti, yiyecek içecek sektöründe yeni bir yer kurmayı düşünen kişi ya da kurumlar ile mevcut işletmelerini modernleştirmek veya şube sayısını artırmak isteyen kurumlara sunulan bir danışmanlık hizmetidir.

Endüstriyel mutfağı olan restoran, steakhouse, hotel, cafe, bar, brasserie, özel kurum yemekhaneleri, catering firmaları, okul yemekhaneleri, üniversite yemekhaneleri gibi işletmeler için bu hizmet verilmektedir.

Yiyecek içecek sektöründe yeni bir yer kurmayı planlayan kişi veya kuruluşlar için çok daha kapsamlı bir şekilde verilen endüstriyel mutfak danışmanlık hizmeti genel olarak şu şekilde sıralanabilir.

    Keşif
        Müşterinin talep ve beklentileri, işletmenin konumu, bölge ile uyumluluğunun değerlendirilmesi ve hedef kitlenin tanınması
    Konsept Oluşturma
        İşletmenin dışarıya yansıtacağı görüntünün ve sunduğu hizmetlerin uyumu ile bir tarz sahibi olmasının sağlanması
    Menüyü Belirleme
        Konsept doğrultusunda menü ve içeriklerin oluşturulması ile servis şekli gibi detayların belirlenmesi
    Projelendirme
        Teknik ve mimari projelerin hazırlanması, ürünlerin belirlenmesi
    Montaj
        Belirlenen ürünlerin tedarik edilmesi veya üretilmesinden sonra kullanıma uygun hale getirilmesi

Temel olarak sıraladığımız ve kısaca bahsettiğimiz bu maddeler sonrasında hazır hale gelen işletme çalışmaya başlayacaktır. Elbette işletmenin sürdürülmesi de ayrıca ele alınması gereken bir konudur.


Süper Bilişim 2009 - 2021 ® gastroya.com Tüm Hakları Saklıdır.